Meteen naar de inhoud

Grote tegenvaller: Vrachtwagen stopt ermee!

Vandaag een ontzettende pech dag. Vandaag had de vrachtwagen naar Scania Nederland te Zwaagdijk gemoeten, om morgen gekeurd te worden. Ik zette de wagen alvast klaar voor de middag. Intussen krijg ik een oproep om te helpen als klaar-over bij school. Ik zij dus ja. Krijg ik een belletje van Jack, dat ik even en ritje mocht doen bij Kaan (om dit project te bekostigen). Prachtig vind ik dat. Dus ik zette even de wagen stop om even te bellen en een app te sturen naar de klaar-overs, dat ik niet kan. Ik wil de vrachtwagen naar een ander plek zetten doet hij het niet meer.??? Ik weer Jack terug gebeld dat het even later wordt. Gelijk de monteur Dré gebeld en die mocht van de firma even langs gaan bij mij. Hoe mooi is dat? Ook verschillende garages gebeld om raad. Ik ben de hele middag er mee bezig geweest. Maar helaas het probleem is groter dan we dachten. Ik ben er stuk van omdat nu even alles in de soep loopt….

Het is waarschijnlijk de brandstofpomp die stuk is. Een nieuwe zal al snel €2.500 kosten, en dat is een flinke tegenvaller. Dat is een hoop geld die ik liever ergens anders naar toe zie gaan! We hopen op het beste en zullen snel meer te weten komen. We houden jullie op de hoogte.